Hírek

Állásbörze

SZEZONINDÍTÓ ÁLLÁSBÖRZÉN ÉS KARRIERNAPON 
tájékozódhat a környéken kínált álláslehetőségekről, képzésekről.

További információk: Állásbörze

2017. április 4.
Pályázati felhívás

A Magyarok Világszövetsége és a Balatongyöröki Honismereti Kör Egyesület Prof. Badiny Jós Ferenc halálának 10. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet Zala megyei középiskolás diákok részére.

A pályázati felhívás letölthető: itt

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. május 8. (hétfő éjfélig)

2017. március 9.
Újra lehet szavazni a legjobb balatoni strandra

Legyen idén is a balatongyöröki a legjobb strand! 2015-ben a balatontipp.hu internetes szavazáson strandunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán kellett értékelni különböző szempontok alapján. Balatongyörök 4,9-es osztályzatot kapott, elnyerve ezzel az előkelő első helyet.

DSC_0730 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Idén újraindult a szavazás, a http://www.balatontipp.hu/balatoni_hirek/most-megmondhatod-ujra-inditjuk-a-strandok-osztalyozasat/ oldalon szavazhatnak a látogatók a kedvenc strandjukra. A végső osztályzat a vízre, a parti rész, a játék- és sportolási lehetőségek bőségére, a vendéglátás és más szolgáltatások minőségére, valamint az ár-érték arányra adott jegyek átlagából áll. Egy strandot mindenki csak egyszer értékelhet.

Szavazásra fel, legyen idén is jeles a balatongyöröki strand osztályzata!

2016. július 12.
Lomtalanítás

2016. április 11-én kerül megszervezésre a tavaszi lomtalanítás. Ez az időpont a szállítás időpontja, a lomot ezt megelőzően kell kihelyezni az ingatlanok előtti közterületre.

A zártkerti részeken (Becehegy, Felsőhegy) több ponton kerül kihelyezésre nyitott konténer, a szokásos helyeken. Felsőhegyen a keresztnél, a Szépkilátón a szelektív hulladékgyűjtő szigettel szemben, Becén a telefonfülke helyén, a kápolnánál, és az Eresztényi úton, Panoráma úton.

Az elektronikai hulladék elhelyezésére a Kossuth utcai buszfordulónál telepített konténerbe lesz lehetőség.

Tilos építési anyag, veszélyes hulladék, kommunális hulladék és növényi nyesedék elhelyezése.

Településünk tisztasága, rendje érdekében kérjük, segítse a lomtalanítás zökkenőmentes lebonyolítását.

2016. március 1.
Balatongyörök Európa legvirágosabb települése

2014-ben Balatongyörök első helyezést ért el a Magyar Turizmus Zrt. által szervezett Virágos Magyarországért versenyen. Ennek folytatásaként 2015. július 4-én egy nemzetközi zsűri érkezett a településünkre, akik a szép és tiszta környezet mellett a település lakóinak összefogását, a településért való tenni akarását is értékelték.

12047093_902402019795975_590265135074581699_n

2015. szeptember 18-án Bristolban, az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyében Balatongyörököt a legmagasabb, ARANY minősítéssel jutalmazták.

2015. szeptember 21.
A balatongyöröki a legkedveltebb balatoni strand!

Díjeső Balatongyörökön

2015-ben, a Kék Hullám Zászló strandminősítő rendszer szakmai zsűrijétől a balatongyöröki strand a legmagasabb pontszámot kapta! A szakmai minősítést követően a fürdőzők a legtöbb pontszámmal szintén településünk strandját jutalmazták, a Balatontipp internetes régiókalauz által indított, Legkedveltebb Balatoni Strand versenyen!

Bővebben: A balatongyöröki a legkedveltebb balatoni strand!

2015. szeptember 7.
1 / 2 oldal12