Az Év Honlapja 2021 verseny

2022.03.07.

Sok szeretettel köszöntjük az Év Honlapja pályázaton ‘Önkormányzatok és települések, Turizmus’ kategóriában Különdíjat nyert Balatongyörök Turisztikai honlapját!

20. alkalommal került megrendezésre Magyarország legnagyobb szakmai megmérettetése, Az Év honlapja versenye, melyre rekordszámúnevezés érkezett. Melyet ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni! Köszönet illeti a weboldal létrehozásában a kiváltó munkát végző, BÁBELHAL Csapatát!

A zsűri értékelése szerint:
„Kiválóan felépített oldal! A SEO tartalmi és technikai szempontból is remek. Az oldal gyors, reszponzív, és dizájnja is rendkívül szépen van kialakítva! Emellett a 21. századi webergonómia fontos alappilléreit is tartalmazza. A látogatói út, a UX (felhasználói élmény)átgondolt és precíz folyamata mindenképpen nagy előny, vonzza a látogatókat. Gratulálunk az oldalt mindenképp a legjobb honlapok közé soroljuk. Önkormányzatok és települések kategóriában Különdíjat érdemelnek!”

 

 

Balatongyörök turisztikai weboldalának létrehozásakor 2 fő célt tűztek ki. Az ELSŐDLEGES CÉL a település minőségi prezentálása a falu iránt érdeklődő, leendő turisták részére. Ennek eredménye a település új arculata és egy mobilra optimalizált reszponzív weboldal létrejötte. A tartalomfejlesztésénél kiemelt szempont volt , hogy “kilépve” Balatongyörökről megmutassák azon szabadidős tevékenységet is, ami még a település vonzáskörzetéhez tartozik. Így a látogatók könnyedén elolvashatják mit ajánlanak nekik mondjuk esős időben, ami 10 perces autóúttal még elérhető. A MÁSODLAGOS CÉL a helyben lévő turisták tájékoztatása és irányítása. Ehhez a weboldallal közös adminisztrációs felületen osztozó mobilapplikációt hoztak létre számos funkcióval. Pl.: Geolokalizáció segítségével a turista aktuális helyzete alapján megmutatják a közelben lévő Szabadidős lehetőségeket, rendezvényeket, éttermeket. Helyi kisokos funkcióval összegyűjtötték a legfontosabb szolgáltatókat, még foglalható szállásokat.

 

 

 

 

Megosztás Email