VII.Balatongyöröki Adventi Forgatag

Advent második hétvégéjén ismét szeretettel várjuk vendégeinket  az ünnepi készülődés jegyében megrendezésre kerülő adventi vásárunkra. Illatozó forralt bor, sült gesztenye, karácsonyi díszek , betlehem  és karácsonyi koncertek teremtik meg az ünnep hangulatát, kézművesek portékái, magyar, német és osztrák finomságok, házi sütemények várják az ide látogatókat. A vásárra november 30-ig lehet jelentkezni a Tourinform irodában leadott jelentkezési lappal, ami innen letölthető.

Pénteken 17 órakor Biró Róbert polgármester nyitja meg a rendezvényt, majd 17.15-től Agárdi Szilvia, a Voice felfedezettje koncertezik. 18 órától Farkas Gergő “Sajt”-nak, a Hevesi Sándor színház színészének műsorát láthatja a nagyérdemű, majd a napot a sümegi Deresedő Wild Gerlicék fergeteges koncertje zárja.

Szombaton 15 órától Sümeg Város Fúvószenekarának hangversenyét láthatják, közben a Varázshangok játszóház szórakoztatja az apróságokat. 16 órától a Helios együttes szolgáltatja a talpalávalót, majd 17 órakor jön a Mikulás. A napot a Balaton Old Boys Band zárja.

Vasárnap 15 órakor meggyújtjuk Balatongyörök adventi koszorúján a második gyertyát, ezt követően Irsai Zsigmond gitárjátékában gyönyörködhet a vendégsereg. 16 órakor a Keszthelyi Jazz Műhely koncertezik, majd 17 órakor kezdődik a tombolasorsolás, melynek a fődíja egy TV és egy mosógép.

Látogasson el Balatongyörökre, és hangolódjon velünk együtt az idei karácsonyra.

IGAZI KARÁCSONYI HANGULAT KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!

VII. Weihnachtsmarkt in Balatongyörök im Zelt neben dem Jüngling Zoltán Gemeindehaus.

Original Thüringer Bratwürstchen, gebrannte Kastanien, Punsch und Glühwein, Christbaumschmuck, Adventsgestecke, Kunsthandwerk und

RICHTIG TOLLE WEIHNACHTSSTIMMUNG