„Panorámakör”-Értéktár túra becehegyi és paphegyi értékek mentén, a Becehegyért és Paphegyért Egyesület BÉPE Balatongyörök szervezésében

2024. április 27. 16:00 - 20:008313 Balatongyörök, Szépkilátó
Értéktár túra Becehegyen és Paphegyen
Egyesületünk, a balatongyöröki Becehegyért és Paphegyért Egyesület „Panoráma kör” értéktár túrát szervez becehegyi és paphegyi értékek mentén.
Találkozzunk Balatongyörökön a Szépkilátónál április 27-én szombaton 16 órakor!
Túravezetőnk kíséretével bemutatjuk a Balatongyöröki Települési Értéktár Bizottság által felvett, különösen szép természeti és építészeti értékeket, mint a Szépkilátó, felhagyott dolomitbánya, hangulatos kis présházak, pincék, ismert emberek, művészek lakhelyei, a Szentháromság Kápolna és a Bece-tető.
A túra időtartama három óra.
Útközben megpihenünk az Eke-pincénél. Ízletes becehegyi olaszrizling borkóstolóra hívjuk meg Önöket. A becehegyi olaszrizling is a Balatongyöröki Települési Értéktár része.
Ismerjük meg együtt természeti és épített kincseinket!
A programon a részvétel ingyenes.
Az értéktár túrát az Agrárminisztérium HUNG-2023/10617 pályázati azonosító számon nyilvántartásba vett „Ismerjük meg Balatongyörök értékeit!”című pályázata támogatja.

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.
Megosztás Email