Megújulás a (környékünkön megtalálható) késő tavaszi, kora nyári gyógynövények erejével – 2. rész

2024. május 16. 17:00 - 18:308313 Balatongyörök, Kossuth Lajos utca 29.
🌱A természet bőven ontja kincseit, környékünkön is számtalan vadon élő gyógynövény lehet segítségünkre, ha segítségükkel, egyszerűen tennénk magunkért.
🌱A kora tavaszi gyógynövényekkel már megismerkedtünk a februári előadás során, most a késő tavaszi, kora nyári gyógynövényekkel ismerkedünk.
🌱Mit és hogyan, mikor gyűjthetünk, azt hogyan alkalmazzuk, milyen formában készítsük el, hogy a gyógynövények ősi erejével vértezzük fel magunkat?
🌱Reméljük, segítetünk egy kicsit eligazodni a késő tavaszi és kora nyári gyógynövények világában. Szervezetünk igazán hálás lesz, ha megtámogatjuk védekező rendszerét ezekkel a természetes gyógymódokkal.
🌱Minderre interaktív előadás formájában megkapják a választ azok, akik részt vesznek Wágenhoferné Pohl Magdolna természetgyógyász-fitoterapeuta az előadásán.
időpont: 2024.05.16. (csütörtök) 17.00 óra
helyszín: Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár – Balatongyörök, Kossuth Lajos utca 29.
🌱Wágenhoferné Pohl Magdolna
Prima Primissima különdíjas természetgyógyász-fitoterapeuta
okl.gyógy- és fűszernövény technológus
őstermelő-kistermelő, a Manófüvek – Gyógynövényes családmesék c. mesekönyvek írója, a Kakukkfű Porta megálmodója és működtetője, a Diási Vízimalom-Pékmúzeum, Festetics Herbárium és Fűszerkert üzemeltetője
kakukkfuporta@gmail.com
Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.
Megosztás Email