Art Piknik – vendégünk Nyáry Krisztián író, könyvkiadó, irodalomtörténész

2023. július 14. 18:00 - 19:308313 Balatongyörök, Kossuth Lajos utca 29.
Az Art Piknik programsorozat során a kulturális élet izgalmas és érdekes szereplőivel beszélgetünk irodalomról, filmekről, művészetről és közéletről.
Vendégünk: Nyáry Krisztián író, kommunkikációs szakember és irodalomtörténész, az Így szerettek ők 1–2–3., az Igazi hősök – 33 magyar, a Merész magyarok – 30 emberi történet és a Festői szerelmek című könyvek szerzője.
Így szerettek ők című kötete a 2012-es év egyik könyvsikere volt, mely olvasásnépszerűsítő hatása miatt több szakmai díjat is bezsebelhetett, azonban az irodalomtörténészek közül többen kritikájuknak adtak hangot a könyv bulvárjellege miatt. Könyveiben közel hozza az olvasóhoz az irodalom ikonikus alakjait, vagy éppen érdekes és példaértékű magyar sorsokat mutat be.
Legyen Ön is a vendégünk egy jóízú beszélgetésre, és kérdezzen bátran!
A Pajta Program eseményei a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program részeként valósulnak meg.
Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.
Megosztás Email