Novasol Hungária Kft.

8313 Balatongyörök, Paphegy 1909 hrsz
  • +36 83 546 066
  • sales@novasol.hu
  • www.novasol.hu

2018-ban ünnepli 50. Évfordulóját a NOVASOL Európa piacvezető nyaralóközvetítő cégcsoportja. Jelenleg már több mint 50.000 nyaralóobjektummal büszkélkedhetünk Európa több mint 27 országában. Minden fontos nemzetközi foglalási rendszerrel összeköttetésben vagyunk, emellett 21 ezer utazásközvetítő partnerirodával állunk kapcsolatban.

Ezen születésnap alkalmával cégünk igyekszik az utazni vágyó vendégek és a szállasadók kedvében járni kedvezményekkel, kampányokkal, újdonságokkal.

Nem kell feltétlenül külföldre utaznia, hogy élménydús nyaralásban legyen része. Fedezze fel belföldi szálláshely-kínálatunkat, melyek közül több száz a Balaton régióban várja Önt akár 10 – 15 % kedvezménnyel.

A fürdőzés szerelmesei egész nyáron találnak maguknak partközeli vagy medencés szálláshelyet, de élvezze szezonon kívül is a Balaton régió sokszínűségét, legyen szó kerékpár – és gyalogtúrákról, horgászatról, kalandparkokról vagy éppen bőséges programkínálatról.

Számunkra ma is vendégeink és ingatlantulajdonosaink állnak a középpontban, és továbbra is tartjuk magunkat a magas fokú  minőségben, jobb, emberközelibb szervíznyújtásban. Sikerünk az ügyfelekkel való kapcsolattartáson alapszik, függetlenül, hogy éppen nyaralóház tulajdonosainkról vagy éppen vendégeinkről legyen is szó.

Irodánk egész évben nyitva tart.

Legyen élmény a nyaralás a NOVASOLLAL!

Novasol RGB_5x5_300dpi

Add a kedvencekhez
Adatlap nyomtatása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót.