A balatongyöröki a legkedveltebb balatoni strand!

Díjeső Balatongyörökön

2015-ben, a Kék Hullám Zászló strandminősítő rendszer szakmai zsűrijétől a balatongyöröki strand a legmagasabb pontszámot kapta! A szakmai minősítést követően a fürdőzők a legtöbb pontszámmal szintén településünk strandját jutalmazták, a Balatontipp internetes régiókalauz által indított, Legkedveltebb Balatoni Strand versenyen!

A szavazáson több mint 60, a nyilvánosan működő strandok többsége vett részt. Az összesítésbe végül 28 strand kerülhetett be, melyet egyenként legalább 40 személy minősített.  A szavazás során a fürdőzők 10 kategóriában értékelhették a strandokat: a víz tisztaságát, a partszakasz gondozottságát, az úszási lehetőséget, a sport és gyermek programokat, a vendéglátás színvonalát, az illemhelyek és öltözők állapotát, valamint a szolgáltatások ár-érték arányát osztályozhatták 1-5-ig terjedő érdemjeggyel. A legtöbb, 427 értékelést a balatongyöröki strand kapta. A szavazatok összesítését követően, a legmagasabb 4,62-es átlaggal, a balatongyöröki Községi strand az első helyen végzett és arany minősítést kapott. Az értékelés során, az osztályozott kategóriák közül, a legjobb átlagot a gyermekek játéklehetőségeire adták a szavazók (4,9) strandunkon. A sportolásra 4,8-as átlaggal szintén Balatongyörökön nyílik az egyik legjobb lehetőség, mint ahogy a szolgáltatások bőségével és színvonalával (4,7), valamint a strandon dolgozók emberi hozzáállásával (4,7) is településünk strandján voltak a legelégedettebbek az értékelés során.
A többi kategóriában az alábbi átlagokkal büszkélkedhetünk: víz minősége – 4,6, part állapota – 4,5, vizesblokkok – 4,5, úszási lehetőség – 4,6, parkolás – 4,4, ár-érték arány – 4,5.

Bővebb információ a szavazásról itt olvasható, strandunkról pedig további információt és képeket itt talál.
Ezúton szeretnénk megköszönni megtisztelő bizalmukat, a 2016-os szezonban is hasonló színvonallal várjuk a kedves vendégeinket!