Bán Apartmenthouse

8313 Balatongyörök, Széchényi István utca 10.
  • +36 20 513-3342
  • banjoakimne@gmail.com
  • banhausen.atw.hu
  • 46.754663, 17.355106
  • 6 fő férőhely
  • 3.300Ft/éj-től
  • 800 m from the bath

Our apartmenthouse is situated 80 m far from the beach and it is ideal for families with little childeren;we are waiting them with diverse children-friend equipments: swing, climbing frame, sandbox.
Tv, separated bathroom and WC, well-equipped kitchen belongs to every room. A szobákhoz televízió, külön fürdő és wc tartozik, továbbá felszerelt konyha. BBQ and closed parking place in the courtyard.

On the ground floor there are 2 apartments, every apartement with separated entrance with 1 room, separated bathroom with shower and WC, equipped kitchen and TV, ideal for 3 persons.

On the second floor there are two apartments with separated entrance and double bed and one three-bedded apartment, a bathroom with shower and WC and a bathroom with bath-tub.

Children discount : 50% till 14 years.

Szoba (apartman) felszereltsége

ÁgyneműEdényekErkély (balkon), teraszEvőeszközökFagyasztóFranciaágyFürdőszoba káddalFürdőszoba zuhanyzóvalGáztűzhelyGyerekágyHűtőszekrényKülönálló ágyMikrohullámú sütőMűholdas / Kábel TVNem dohányzó szobákPótágyVasalóVízforraló

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásKészpénzSZÉP kártyaÜdülési csekk

Bababarát szolgáltatások

Babaszék, etetőszékKerti játékok, homokozóRácsos ágy

Fekvés

Déli fekvés

Ellátás

Ellátás nélkül

Általános információk

Főzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségJátszóhely, hintaKerti bútorokKülön bejáratNyitva: szezonálisanSaját kert, udvarrész

Kemping szolgáltatások

Háziállat hozható

Parkolás

Parkolás zárt udvarban
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
My location
Get Directions
Add to favourites
Print data sheet

One thought

  1. KEDVES SZÁLLÁSKERESŐ, CSAK KALANDKERESŐKNEK ÉS B-TERVVEL MEGERŐSÍTVE JAVASLOM A BÁN APARTMANHÁZAT!
    Előre lefoglaltunk egy szobát a Bán Apartmanházban. A megbeszélt időpontban a szállásadó nem volt sehol. Felhívtam az érintett hölgyet, mire kiderült, hogy valaki mást engedett be az általunk lefoglalt szobába, mert azt hitte, hogy mi vagyunk. Furcsálltam, hogy miért nem kérdezte meg az érkező nevét és ugyanígy azt is, hogy miért nekünk kell alkalmazkodni a szállásadó hibájából kialakult helyzethez. Kis huzavona után azt tanácsolta, keljünk útra, és próbálkozzunk Balatongyörök többi szállásadójánál és “biztos beenged majd valaki”. A telefonbeszélgetés hallatán kijöttek a házból a szerencsésebb sorstársaink, akik kaptak szállást és együttérzően annyit mondtak, hogy “hát igen az egyeztetések során ők is érezték, hogy elég szétszórt és bizonytalan a szállásadó hölgy”. Közben beesteledett és az eső is elkezdett szemerkélni. Kicsit még malmoztunk azon, hogy most birokra kelljünk-e a szobánkba a szállásadó engedélyével bejutókkal, de végül kellemes nyaralást kívántunk és útra keltünk, hogy szállást találjunk főszezonban a balatongyöröki éjszakában. Utójátékként két nappal később kaptam még egy hívást, a gondatlan hölgytől, mert azt hitte új érdeklődők vagyunk. Kicsit álomszerű volt az ismerős hangra ébredni 9:00 körül, amint rám csodálkozik,hogy “Hallóóó! Hát elnézééést! Hát maguk azok, akik nálunk voltak? Azt hittem valaki mááás!” Szóval kedves Bán Apartmanház ez így nagyon nincs rendben! Érdemes lenne új ügyintéző után nézni, vagy valamilyen úton megtámogatni a jelenlegit, pl. egy füzetet venni neki, amiben vezetni tudja pl. a foglaló nevét, telefonszámát, érkezési és távozási idejét. Higgyék el, jól jöhet az ilyesmi. Üdvözlettel: KÁ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting the form, you agree to the Privacy Policy.